София диша 2016 / Sofia Breathes 2016

“С тебе и да си мълчим ми е приятно.”

София-диша-2

Така говорим понякога на София, а тя диша. Дишаше и вчера на улица Московка, а ние говорихме за празни приказки и щастливи букети, обикаляхме и тайничко си представяхме как дишат във Флорида, например, по това време от годината.

София-диша-1

В крайна сметка се уверихме, че София Диша е приятна активност, силна стъпка към няколко хубости и стилна стъпка към хубави няколкости. В частност – широкоспектърен набор на елегантни дами, още по-елегантни господа и щампованите чанти на Love Moschino. Обичаме ги и ние!София-диша-love-moschinoВсичко започна с небезизвестния паметник на Самуил, където се срещнахме както помежду си, така и с фриволния въздух на града. Да, още от там започваше! Пътешествието продължи към базарната зона, в която се натъкнахме на Три Котаж (котките принципно не са най-верният ни другар, но еленските рога бяха изключително свежи и приветстваме упоритостта им по велоалеите), симпатични ДРЪВкулки,  авторски бижута, безкрайно секси бельо и бански от Beti Hand Mades  и новия хит сред папийонките – ДървАРТ. После се ЩРАКнахме за спомен и продължихме към следващата зона от фестивала.София-диша-ТриКотаж
София-диша-дръвкулкиСофия-диша-бижута1 София-диша-betyhandmadesСофия-диша-ДървАртСофия-диша-Щрак

За децата с любов

От Woodventures бяха спретнали симпатични работилнички за изработка на играчки от дърво, а в bukvart се нагледахме на прелестни букви, изработени от всевъзможни елементи – дори от усмихнати слънчогледи, ако щете вярвайте!

София-диша-woodventures София-диша-bukvart

На-по-ПИТИЕ-та

Последвахме свежестта на Aperol Spritz и романтично, като на ролкови кънки, се спуснахме към малиновата сангрия на Trastena (бонус съвет: когато сезонът на малините е finito, нотките на лятото се култивират в бутилките им с малиново вино – ние вече имаме запас от 4 броя и с удоволствие ги увеличаваме).

София-диша-TrastenaСофия-диша-релакс-зонаСледващата неделя София ще диша на ул. Княз Александър I. Заповядайте там, отворете белия дроб & сетивата си и помечтайте на воля & въздух.

София-диша-FTDрокля Superdry // сандали H&M // бира Staropramen

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s