Малка черна рокля за Halloween

Мислех си за Halloween да си остана у дома тази година. Това беше преди да получа страхотната изненада под формата на два билета и предизвикателство за едно неповторимо, екстравагантно и запомнящо се изживяване.

Halloween 2016

Изживяване, познато още като Halloween 2016: Demons Are Real! Не знам дали демоните бяха истински, но вълненията определно се струпаха на ниво. Танцуваха монахини, разхождаха се вампири, пиеха се кървавочервени коктейли с допълнителни шотове Bloody Mary в епруветки. Victor Calderone застана зад пулта и повдигна настроението пред него, а ескцентричният Zombie Boy, който до съвсем скоро ни показваше омайната страна на камуфлажния грим, беше своеобразен домакин на backstage зоната.

bloody mary shots

Halloween 2016 - Demons Are Real

Ако се чудите какво представлявах аз в тази тематична вечер, то нека ви подскажа: обичам да закусвам в изискани магазини за бижута.

Halloween 2016

Miss Liliya Dakova, Traveling

Точно това е съвременната версия на мис Holly Golightly, която, ако вършеше щуротии през 2016, вместо през 1958 г., отново щеше да пърха с хитрост между миглите, но неминуемо щеше да е кръстила котката си.

Освен ако не предпочета да си взема куче, а вероятно това и ще направя, обещавам да си намеря място за живеене, което да ме кара да се чувствам като в Tiffany, и да не оставя котката си безименна. Беше чудна вечер, догодина отново ще вилнея по тъмно в малка черна рокля за Halloween ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s