Аутфит на деня: животински мотиви

Да пораснеш означава да изгубиш някои от илюзиите си, за да придобиеш други.

Очевидно Virginia Woolf мисли така, ние също.

Чехословашки вълчак София

Чехословашки вълчак порода

Натали & Дакота

порода чехословашки вълчак

Лилия & Байт

Макар снежната покривка да не е силната ни страна от годишната сезонност, понякога поемаме рискове и разкошни пътеки в скрити паркове. Особено когато става дума за нови снимки, които да споделим с вас.

Czechoslovakian Wolfdog Bulgaria Europe

На последната такава разходка се случва една магнетична среща. Докато гласим къдрици и шалове, към нас елегантно приближават двама нови приятели. Дакота и Байт – създания с финес, простиращ се на точната граница между куче и вълк. Те са взели точните съставки от двете породи: мили, предани и галантно гушкащи се като кучета и горди, непокорни и с острата красота, която само един чистокръвен вълк може да предаде на света.

Czechoslovakian Wolfdog

Големите шалове, които обгръщат фигурата с топлина и комфорт, са любим момент от зимния аутфит. Залагаме на модел с геометричен десен, за да открием тайните на пространствата, фигурите, обемите и сюблимния абсолют на мислите ни.

Czechoslovakian Wolfdog Bulgaria

Тънките кожени колани винаги загатват класика, минимализъм и женственост, но в днешното предизвикателство добавяме закачлива нотка към този микс. Щастливи сме, че виждаме коланите върху дълги жилетки като акцент и в ревюто на Chanel Haute Couture Spring 2017, тъй като – знаете… Chanel.

d6c_0036_e_tn

Продължаваме смело напред, защото няма врата, ключалка или резе, които да спрат свободата на ума ни. Една велика писателка го е казала, Натали и Лилия са се заели със задачата да го докажат.

Снимки: Петър Савов

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s