Уикенд 2/2: White Rabbit by day

Колко дълго е завинаги? Понякога е само една секунда, поне това казва Белият зает, а той е толкова готин, че неминуемо ще се съгласим с него.

Колко дълго е завинаги за нас…
Едната ни половинка обожава приключенията на Алиса. Чете ги на френски, английски и български, сънува ги дори на повече. Другата ни половинка само харесва много приключенията на Алиса. Как не, след като по-малката сестра така перфектно се олицетворява с толкова много чукотевичност?


С всички тези неща под и над предвид, същата тази събота, в която във въздуха се носеше аромат на кафе, се отправихме към едно отворено и същевременно затворено пространство. Отворено беше за всички любопитни минувачи и умишлени посетители, затворено – за колите, които се наложи от ул. Иван Вазов да се преместят на Гурко и да подчертаят колко е умилително да се напрягат в почивен ден.

Ние не им се вързахме изобщо, отворените пространства завинаги ще ни привличат повече. Е, поне за тези няколко секунди, минути и часове, които прекарахме на фестивала White Rabbit by day.

Освен на павирана улица със звук, (по)паднахме и в дизайнерска заешка дупка, в която открихме колиета с Lego парчета, бижу с 1001 обувки, един евъргрийн McQueen (в черно, разбира се), много прилежни закачалки и моменти с менти от Minty. Надникнете през ключалката и вие.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s