Аутфит на деня: Ретро-градност

Минат се няколко години, вече и месеци, и все слушаме как ретрото е пак, отново, за пореден път на мода. Питам се вече дали изобщо си е тръгвало, но едно е сигурно: в момента е модерно почти всичко, което някога е било на мода.

Знаете ли, че и фрапето е ретро?
Историята му открих в подготовка за Свят и личност, но ще ви я разкажа в по-тематичен аутфит с палма вместо кърпа и заобикалящи острови.

Преди чашите с фрапета избирам тоалета, за него ще ви разкажа сега, без да отлагам, между капките с първомайски улици и непредвидени срещи.

Роклята е от близкото ретро в гардероба. Закупена е от Mexx с любов, поне така се усещаше, и ми е подарена за 18-тия рожден ден. Признавам си, че я слагам поне веднъж в годината, сестра ми много ме харесва в нея – отивала ми на кожата.

Не знам дали ми отива на кожата, или моята кожа отива на геометрията, но фигурелен десен в такива нюанси не би ми омръзнал. А, и още нещо, по-актуално: един от трендовете за пролетта е.

Ровете смело в гардеробите, мили момичета. Съкровищата са там и чакат да ги балансирате с нови аксесоари и напудрени мисли. А когато мине фрапето и стане време за вино, винаги може да си припомните как сте на 18 и взимате лесни решения.

Xx,

Лилия

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s