За децата и шоколада с любов

Първи юни е любим празник и не смятаме да запълваме с каквото и да било нишата в сърцата ни, отредена на него. Колкото и самостоятелни пътешествия, стилни събития, модни фотосесии, моноспектакли, премиери и чифтове обувки да са изминали от дните, в които хапвахме захарен памук от сутрин до вечер в Южния парк за Деня на детето, все си откриваме по някое късче време, за да почетем празника подобаващо. А и да мушнем по някой захарен памук под дамската чанта по пътя към дома.

Тази година за първи юни ви черпим с шоколад. Защото не трябва да оценявате млечно-какаовите вълшебства само кате деца; защото изкусните майстори на шоколадови бонбони заслужават признание; защото животът е твърде кратък и трябва да ядете първо шоколада; защото е лъжа, че с него си разваляте вечерята. Само я подслаждате, което няма как да е лошо.

Асортиментът предлага шоколадови лога, еспресо с шоколад и млечна пяна, лате с какао и мента, шоколадови лъжички, сладолед с цели парчета шоколад и шамфъстък и усмивки от сладост.

Позволете си да се поглезите и не забравяйте – винаги можете да споделите шоколада си с нас, ако ви стане прекалено сладко.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s