Макси рокля за макси лято

Макси лято

Макар вече денят да започва спокойно и небрежно да става по-кратък, за да може луната да бъде угледна от по-рано, а нощта да се разгръща мощно още в часовете, в които ни се иска да пием алкохолни лимонади в някоя градина в близост до морската сол, все още не давам свобода на лятото да отлети по онзи трепетлив начин, по който го тренират лястовичките по жиците в малките градчета.

Мислено се ситуирам на плажа и се разхождам по пътеки между издигащите се вълни.
“Днес е ден за сърф”, така би казала жената от чуждестранния хотел и би погледнала съзаклятнически. Днес отново е ден за сърф. А аз съм в България.

Макси рокля

Макси дължините се настаниха удобно на модната ни карта преди няколко сезона. Както всичко останало, и този тренд дойде при нас с леко закъснение, но поне вече стои наперено и елегантно и не смята да си ходи – да, дори през зимата.

Макар да съм фен на мини моделите, които придават своеволност на крачките и игривост на походката ми, в този ден за сърф на плажа в Ахтопол нося макси рокля. Тя е съградена от тънка плисирана материя и няма подплата. Не ме ограничава с нищо, а по този начин не ограничава и часовете в денонощието, още по-малко – лятото. Черните линии срещат бели ивици и размиват граници на въображение и визуалност. Точно това правят и вълните, които се разбиват във фара.

Роклята можете да откриете тук, а цветето в косата ме откри само по пътя към пристанището и ще ви доверя, че такава среща не ми се случва за първи път. Всичко е въпрос на енергии, а енергиите се базират на липсващи ограничения. На тях се базират и макси роклите без подплата, помислете по въпроса и се дръжте за гребена на лятната вълна!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s