Deichmann biggest shoe

Пантофки за Пепеляшки

Как се става Пепеляшка в днешно време? С намерена пантофка, разбира се.

За да станем Пепеляшки и да не си губим пантофките повече, от Deichmann ни предложиха свежа алтернатива в лицето на най-голямата обувка на висок ток – висока 1,60 и дълга цели два метра! Шедьовърът е огромен, бонбонен и розов, а най-хубавата новина е, че си има и по-малък еквивалент, който можете да носите всеки ден и да се чувствате като истинска принцеса. Пантофката на висок ток в цвят фуксия е толкова сладурска, че без съмнение и оригиналните Пепеляшки на Шарл Перо или Братя Грим биха се разделили с каляските си, за да я поносят на някой бал.

Deichmann biggest shoe

А какво ни очаква оттук насетне? През пролетта и лятото на 2018 г. обувките са по-цветни и блестящи от всякога. Токчета с брошки, спортни обувки с романтични флорални бродерии, боти и много други равни обувки с панделки – актуалната пролетно-лятна колекция на Deichmann е истински букет от свежи модни акценти.


През предстоящите топли сезони в модата цари и една лека носталгия по миналото. Въпреки че пролетно-лятната визия на 2018 г. има своите нови елементи, тя определено е вдъхновена от ретрото.

Тенденции обувки пролет лято 2018

Завръщането към класиката се проявява ту небрежно в стил “грацията на Манхатън и неговия Upper-East Side”, ту сдържано и респектиращо в спретнати preppy модели. Модерният спортен нюанс пък е белязан от джогинг-визията от 90-те.

Тенценции обувки пролет лято 2018

Хладният изчистен шик вече е в миналото и на преден план излиза играта с десените, материите и разчупването на стиловете, което показва ясен контраст с минимализма от последните години.

Deichmann shoes spring summer 2018 event Ellinor's House

Нашите любими модели са белите спортни обувки с бледорозови детайли на подметката и удобните чехли, с които тази година ще покорим още повече плажове на наши и чужди морета.

Обувки лято 2018 Deichmann - чехли и сандали

“Дайте на едно момичета правилните обувки и то може да покори света!”
– Мерилин Монро & Лилия и Натали Дакова

Кои избирате да бъдат вашите любими обувки за пролет-лято 2018?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s