тенденции обувки есен зима 2018

Обувките на есен-зима 2018

Наскоро една приятелка дойде у дома без предупреждение. С Натали нямахме време да разчистим коридора, в който трупаме ден след ден чифт след чифт (само част от сезонните обувки, както можете да се досетите). Приятелката все още помни гледката и разправя на всички, че е била на изложение на обувки. Защо ви го казваме ли? Защото обувките водят до пристрастяване. Затова и никога няма да признаете, че са ви достатъчни. Поне ние не бихме го направили…

Deichmann Bulgaria shoes trends FW2018

Обувките на есен-зима 2018 са желано екстравагантни. Пример за това са подчертано грубоватите подметки, които са неизменна част от небрежните маратонки. Когато за пръв път ги видяхме при Balenciaga преди известно време, малко Ах!-нахме (от почуда, не от прекаляване с Ах! биричките), но вече сме дотолкова привикнали с този стил, че смело бихме ги комбинирали с по-елегантна рокля с миди дължина за всякакво по вид събитие.

Ето и още хитрини, които ни разкриха на официалното събитие по повод есенно-зимните тенденции на Deichmann:

тенденции обувки есен зима 2018 Дайхман

Класическите Челси ботички ще продължават да акомпанират стъпките ни и през есен 2018, може би изпъстрени с повече детайли и декорации. Друг актуален тренд са “рокаджийските” боти, сещате се откъде идва определението – масивни подметки с грайфер, тъмни цветове, капси, верижки. Противно на очакванията за грубоватост, те всъщност крият нотки на женственост и нежност. Натали вече се сдоби с един такъв чифт и го съчетава еднакво добре с поли, рокли и любимия си чифт дънки.

Deichmann Bulgaria shoes autumn winter 2018

Ретро ботите с котешки ток (“kitten heel”) са и в есенния гардероб, и в Instagram профила на всеки уважаващ себе си моден блогър, ще ги разхождаме и ние през настоящия chilly сезон. Макар и за по-отбрани поводи, не можем да пропуснем и парти обувките на висок ток, които ще издължават допълнително краката ни. Те (обувките, а и краката ни 😉 ) продължават да се приемат като въплъщение на женствената елегантност и придават допълнителна стойност на всеки елегантен аутфит.

Deichmann Bulgaria elegant shoes fall winter 2018 trends

А питате ли се какво ще се разиграва в модата при ботушите? Правилото е следното: висок шафт или модел тип чизми просто принадлежат на зима 2018.

Deichmann Bulgaria fall winter shoes 2018

Какво точно правя аз на тази снимка? Ами уча се да творя шоколадови бонбони с шамфъстък, разбира се. Получиха се брилянтни и почерпих всичките ми приятелки, фигуриращи на събитието.

Послепис: днес съм Пепеляшка с бял шоколад и малини, с такава пантофка се прибрах вкъщи.

Deichmann Bulgaria event Chocolate shoes Модика шоколатерия

С пожелания да не ме критикувате за следващия новодобавен чифт в гардероба,

Лилия

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s