World Class Cocktail Week 1

Нашите топ 10 моменти на 2018

Стрелките на часовника скоро за последен път ще си починат една върху друга. А след като едната изпревари другата, започва нова година, за която звездите са ни начертали търсене на баланс и обещани приключения. Ние вярваме в баланса, вярваме в обещания, вярваме и в приключенията. Но нека видим какво оставяме зад гърба и за какво сме благодарни на алените макове, венчелистчета на глухарчетата и ръждивото оранжево.

Добре дошли в нашите топ 10 моменти на 2018 година.

10. Влюбихме се в Будапеща

Приканихме се да помечтаем малко и сбъднахме пътешествието към Будапеща. Подадохме си по една сестринска ръка за опора по време и на разходката, и на живота, а с другата държахме чаша кафе, за да ви преведем по пътя на third wave кафенетата в унгарската столица.

Budapest Coffee Culture - Кафе и култура в Будапеща

9. Срутихме стени

Берлин на Лилия беше Carpenter Brut, брутално заличени спомени от много вино за закуска и полети, за които трябваше да се тича с тежък махмурлук.

https://www.instagram.com/p/BgiwgGbACgs/

Берлин на Натали беше веган начин на живот, градски транспорт за пестене на ценни минути, 2 евро за прилична бутилка вино, съвременна субкултура – хипстърските модни попадения, удобството на мултикултурите, пералните за общо ползване в 5 през нощта и уличното изкуство.

Berlin 2018 fashion bloggers 

8. Пихме пролет

Представихме си, че пролетта е чаша и пожелахме да я композираме по най-вдъхновяващия начин: да добавим стръкчета живот, освежаващи елементи, слънчеви усмивки, плодов привкус и сладки приказки.

World Class Cocktail Week Bulgaria 2019

7. Бяхме принцеси на междузвездни войни

Преди не чак толкова много време, в една не чак толкова далечна галактика, силата все още не се беше пробудила, а две момичета едва се бяха откъснали от царството на съня…

Remington Keratin Protect Style Wars - Remington Bulgaria

6. Бягахме в Лондон. И ще бягаме отново.

Натали избяга с бързината на засилена в Sainsbury’s пазарска количка. Лондон я чакаше на гарата и предложи да запази тайната ѝ в себе си. За отплата предложи приключение, мечти, хора, места и една много тъжна песен за едно много щастливо дете.

https://www.instagram.com/p/BkcQlbKhzgJ/

Лилия избяга тихо, замаскирано. Не искаше никой да заподозре, че бяга, тича, спринтира, лети към свободата. Понякога ключовете са крилати и волността е по-скъпа.

5. Открихме сладостта на Комо

Италия означава цял един свят, в който la dolce vita доминира като лайфстайл. И други стилове има между уличките с видимо изкуство, но те остават скрити за обществото, което отива там да измине гореописаните редове с хедонизъм. Сладък живот живеем и ние.

Bellagio Lago di Como


4. Нощувахме под звездите

Снимки от терасата под звездите нощем няма. Ръчният багаж беше пълен, а снимките понякога тежат, особено ако ги щракаш с прецизната вманиаченост към детайлите, която модните блогъри понякога демонстрират. Има само спомени, споделени целувки и чаши вино. Виното се оказа шампанизирано, но звездите смекчават всяко балонче, разливат го по тялото и нежно ни приспиват.
Ето така се живее до сто години без самота.

El Golfo sunset in Yaiza, Lanzarote, Islas Canarias

Ел Голфо

3. Покорихме морските фестивали, те покориха нас

Нищо не може да се сравни с онези танци, по време на които под краката ти има пясък. С морето и пясъка винаги сме едно цяло, а с морето, пясъка и музиката до тях става такава хармония, че искаме да отворим цялото си сърце и да пуснем всяка частица от симбиозата да влезе в него, да полепне и да не ни оставя на мира до следващото лято.

бар Родерик Варвара


2. Натали добави НАТФИЗ

Автор, актриса, блогър, Офелия, Лимоненото момиче, Първата и последната любов на Бекет. Натали Дакова не забрави театъра, но добави киното и цветовете от световете на Годар в портфолиото, майндсета и живота си.

Натали Дакова НАТФИЗ Екранни изследвания и журналистика


1. Лилия добави още една година

Лилия Дакова най-сетне се научи, че всяка възраст може да бъде сладка, стига да не си алергичен към какао или захар… макар че дори тогава има естествени заместители, които да внесат сладост в годината.

A Christmas Carol - Charles Dickens

Вие с какво ще запомните 2018-та?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s