Deichmann shoes Spring Summer 2019 trends_

Цветовете на пролет 2019

През последните няколко години бях толкова концентрирана да не-харесвам зимата и да чакам плисъка на морските вълни, че забравих нещо изключително съществено: моят любим сезон всъщност е пролетта.

Обувки за пролет 2019

Ако трябва да облека пролетта в цвят, а този цвят да прибавя към аутфита си, то той несъмнено ще бъде наситен на коралови нотки.

Obuvki s visok tok za prolet 2019

Така нареченият “жив корал” е цветът на годината за 2019. Той е жизнен, изпълнен с енергия и същевременно мек нюанс, който ме обгръща с топлина и подхранва въображението и светлината, на която съм носител.

Обувки цвят на 2019 жив корал

Закачливата ми експресия на пролетта са цветя в косите, ръцете и душата. Към тях добавям и тези елегантни обувки, комбинация от жив корал и неговата нежна пастелна версия, които хипнотизират окото и съзнанието.

Цветове обувки за пролет лято 2019

Можете да ги откриете в новата колекция с обувки за пролет-лято 2019 на Deichmann и да поканите флоралния сезон и във вашата крачка.

Обувките за пролет 2019

Знаете, че съм човек на многото изписани думи, с тях боравя най-добре и се чувствам най-силна. Този път обаче ще оставя снимките и онази щастлива искрица, заложена в трапчинката ми, да говорят сами.

Защото пролетта не е думи, пролетта е чувства и чувственост, аромати и ароматерапия, вълнения и вдъхновения.

тенденции Обувки на висок ток за пролет 2019

Снимки: Павел Радков

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s