Remington Bulgaria Curl & Straight Confidence 3

Ефектни прически, с които да пренесем морето в града

Още от първите слънчеви лъчи през април вече сме ментално на морето. Прекарваме поне няколко минути на ден, за да помечтаем, да се пренесем в близост до някоя вълна и да послушаме какво има да ни каже. Понякога и повече.

Remington Bulgaria Curl and Straight Confidence

Всяка година нетърпението ни за морския бряг става все по-голямо. Стремим се да се озовем при него още през май. И го постигаме. После обаче се прибираме в града, а солта от устните изчезва след няколко целувки, откраднати на тъмно или насънно.

преса за навиване и изправяне на коса Curl & Straight Confidence Remington Bulgaria

Щастливки сме, че сме дами с неограничено въображение. Благодарение на него и на малко чужда помощ успяваме да си консервираме морската честота и да я отнесем в града, за да ни топли.

Remington S6606 Curl and Straight Confidence

 Как да пренесем морето в града в няколко лесни стъпки:

  1. Взимаме една рокля в цвят море/цвят небе. Или взимаме една рокля в цвят пясък /цвят слънце.

ефектни прически, с които да пренесете морето в града

2. Изваждаме любимия си бански от шкафа и го слагаме под нея. Никой не може да ни обвини, че сме скрили морето под роклята, която носим из улиците на града или в офиса. Ни-кой!

преса за навиване и изправяне на коса Curl & Straight Confidence Remington Bulgaria

3. Добавяме сол по кожата. Тъй като нямаме морска, заменяме със солен карамел. Сладолед със солен карамел.

How to curl your hair with straighteners Remington

4. Пускаме малко бриз в косите.

Морският бриз обаче е труден за укротяване и опитомяване. Или ще заплете къдриците ти, или ще накара правата ти коса да избухне от влагата. Ето защо се доверяваме на нашия верен съюзник – пресата за коса Curl & Straight Confidence на Remington. Тя ни беше осигурена от “Спектрум Брандс България”, за да я изпробваме срещу определено възнаграждение.
Изпробвахме я и не спираме да експериментираме с нея от този момент.

How to curl your hair with straighteners Remington

Пресата е с уникален и иновативен дизайн, който позволява с един уред да укротите и опитомите всяка коса. Можете да избухнете с очарователни beach waves или да си осигурите права коса при всякакви особености и настроения на прогнозата за времето.

curls with hair straightener Remington Bulgaria

“Повярвайте ми, не бях оформяла косата си от над половин година. Разнообразието в избора ми на прически се свеждаше до някоя плитка със забавен по детски ластик или няколко фиби, които да придържат по-късите ми предни кичури. Напоследък изобщо нямам време да мисля за вида си, като все се оправдавам, че други неща са ключови. Въпреки това, след възможността да навия косата си с тази толкова свежа преса, продължавам да я вадя от кутията всеки уикенд и да се чувствам все повече като онези тотално момичешки героини от тайните любими сериали. И да си призная – определено ми допада! Прибирам се след дълга вечер из софийските коктейл-барове и поредица от множество музикални жанрове, а косата ми не е изневерила на постигнатите безкрайни вълнисти форми.”
– Натали

Sleek straight hair with a twist

преса за навиване и изправяне на коса Remington Curl & Straight Confidence

“Моята коса си е права по природа, но както солта в морето, така и ластиците през нощта могат да я снабдят с допълнителни чупки. Тези от ластиците са излишни. За да пренеса морето в града, избирам подредена коса с тук-там видими кичури в друг нюанс, който сякаш слънцето е оставило след себе си. Изправям я за около 4 минути – плочите на пресата Remington Curl & Straight Confidence дори я разресват сами. Добавям две закачливи миниопашки, които навивам и закрепям с няколко фиби. За разкош слагам и стрък люляк. Люлякът е пролетно цвете, но все още не са готови полята със слънчогледи.”
– Лилия

преса за коса Remington Bulgaria Curl & Straight Confidence

Време е и вие да прибавите малко бриз в косата и да отнесете някой къс замечтано море в града!

 


Снимки: Павел Радков

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s