Топ моменти на 2019 г.

Нашите топ моменти на 2019

Не е особено лесно да равносметнеш една година така, че хем да си кажеш всичките хайлайтс, хем да не разкриваш точно какво ти е било на душата пред широката публика. Ще опитаме да начертаем нашите топ моменти от 2019 и да ви преведем през всички сезони на една сестринска година.

Завърнахме се в Париж

И двете сме възпитанички на Френската гимназия, но към Париж имаме различно отношение. Натали не харесва шансони, nuff said. Лилия харесва всичко, което един шансон носи, ето защо се завърна към загубващите те парижки улици и се отдаде на хедонизъм с лицето на много макарони и километри на ден.

Кафенета около Нотр Дам Париж

 

Пихме Берлинале в зелена чаша

След като поживява в Берлин 2 години, Дейвид Боуи заявява, че градът е най-голямата културна екстраваганца, която някой може да си представи. Натали се почувства до такава степен комфортно в нея, че се понесе в метрото с яркозелена порцеланова чаша и стигна така чак до обществената пералня. Просто защото Берлин го приема.

Програма на филмовия фестивал Берлинале 2019

https://www.instagram.com/p/BwoaYKFDTIH/

 

Запознахме се с Майло

Майло е огромното куче на Олга. Олга го осинови в Барселона и така и не се научи как да му се кара, когато е непослушен. Нарича го Бебе, макар бебето да има клетка за пренасяне, за чието повдигане са нужни двама души. Майло е точно това, от което една най-добра приятелка в Барселона има нужда: душа.

Adopt a dog in Barcelona

 

Научихме се да си почиваме пълноценно

И разписахме топ лято. Търсихме синеморското дете, блъскахме се с лястовиците във Варвара, умилостивявахме ресторантите, които не искаха да ни дадат храна за вкъщи, лепихме блясък около клепачите и танцувахме върху студения пясък до сутринта.

Bass Sea Festival in Varvara Bulgaria


Творихме дом

Пренесохме два куфара, посадихме здравец, направихме първия полароиден кадър и купихме катинар, чадър и нокторезачка против крадци, дъжд и неугледност. Подписахме договора с подрънкване на пуловера и се научихме да бъдем по-силни дори тогава, когато на целия горен етаж на автобуса хората все още се съвземат от среднощните партита.

Kinky Potion Portion lifestyle blog 

Натали видя Тайка

И Тайка Уайтити определено видя Натали, дори прескочи няколко заграждения и надскочи един червени килим, за да стигне до нея. После гледахме и “Джоджо Заека”, а вас ще почерпим с кадър и с парче от саундтрака:

Тайка Уайтити филмов фестивал Лондон 2019

Лилия почти видя Уес

С третото око, после не затвори стандартните две, докато не изгледа 2/3 от творчеството му за първи или седми път. Бонус съвет за зимния сезон: Уес Андерсън проектира най-готините ръкавици, вероятно съпругата помага.

Белязахме телата си отново

И се уверихме за поредна година, че колкото и километри, пътеки, филми и глупави реклами да изживяваме волно или неволно, по-хубаво от понятието заедно си нямаме. Валидно и през призмата на времето.

Топ моменти на 2019 г.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s