Розова чанта за пролетта

Розови чанти с банани за щастие

В онзи кратък отрязък от време, когато вече се бях преместила в новия дом, а извънредно положение още нямаше, бях започнала да се придвижвам с трамвай. През съзнателния ми живот возенето в тези стържещи машини се броеше на пръстите на всичките ми крайници, но за няколко месеца успях на наклоня везните.

Това действие се случи преди карантината, започна на последния етаж, хвана трамвая, мина през един друг дом – този на киното, след което се разходи из приятно:хладните улици на града.

Прозрачна розова чанта за пролет 2020

В трамвая всеки ден се случват любопитни неща, а конструкцията позволява да си част от всички тях, без дори да го искаш. Зад мен се чуваше сериозно обяснение…

Казвам ти – слънце пече, дъжд вали, мечка се жени.

Такова обяснение не бях срещала от някой учебник по литература в началните класове, а ето че в този миг съвсем сериозно и отговорно разясняваха метеорологичната обстановка навън.

Имах перфектната чанта за такава обстановка и опитвах всичко възможно да заснема кадъра с нея в ърбън среда, без да се разсмея силно, докато в главата ми се провеждаше мечешката сватба.

Розова чанта за пролет 2020

Перфектната пролетна чанта е розова, дори яркорозова. Фуксия. Да, аз харесвам розово, какво друго е ново? Тя е сладурска, със средна големина и доста над средното самочувствие, тъй като непрестанно привлича по някой комплимент към себе си. Позволява ти както да оставиш видима част от живота си, така и да скриеш много. Аз оставих на показ шоколада с кристализирана теменужка от Барселона и един банан; първото е екстравагантно, а банани опитвам да ям всеки ден, носели щастие. Вътре в чантата скрих малкото портмоне, което трудно побира големи монети, неправилно отворен пакет носни кърпички, балсам за устни и още няколко дребни вещи, които предпочитам да останат скрити и тук.

Розова прозрачна чанта за пролетта

Перфектната яркорозова чанта може да се комбинира както с други ярки детайли, така и с тъмен аутфит. Дори с такъв един тъмен и сравнително монохромен, с какъвто аз съм се издокарала, тя все така отразява състоянието на духа ми: готово да пропука мрачното време навън, да скрие хаоса, който в момента ни заобикаля, да се стреми към здраве и да не кашира усмивки.

Перфектната яркорозова чанта можете да откриете онлайн тук и да чакате с нетърпение да извънредното положение да мине, за да дойде онова време, в което ще можете да я разходите навън. Не задължително в трамвая и не задължително в комбинация с монохромен аутфит и банани. А докато това време дойде, продължавайте да бъдете стилни и вкъщи и не забравяйте да се включите в предизвикателствата, които от Deichmann.bg отправят към нас всеки вторник на страниците си във Facebook & Instagram!

#DeichmannStepsatHome

Прозрачна розова чанта пролет 2020

Чанта: Deichmann.bg
Сникъри: Deichmann.bg
Чадър: ненужен
Шоколад: черен с кристализирани теменужки
Трамвай: 20

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s