Underwater Mood & Absolute Cocktails

Вече доста сме ви разказвали за китните ни четвъртъци – истории за (р)еволюции, връзки и развръзки, рисунки и щампи и игра на бледи кодове.

Поредицата продължава с поредната порция вдъхновение на Иван Асен 22, където този път се озовахме на събитието Underwater Mood.

По приветливите розови стени на дизайнерската платформа се изливаха море, вълни, слънце и пясък, които ни обгръщаха с топлина и ни караха просто да се отпуснем, да помечтаем и да се носим по течението.

Коктейлът на дизайнерите е тематичен, а част от съставките са Prototype 23, nelmit, Георги Флоров, MINTY, Ham & Eggs, Диляна Иванова, Славина Петрова, Росица Мршич, PLIK и Калина Филчева.

Всички те умело се комбинират, за да представят колекция, обрисувана в класическите морски тонове – бяло, синьо, червено, както и тюркоазените нюанси от дълбините на океана.

Акценти са контрастните, прекъснати, нестандартни райета, които образуват собствени графики. Към тях се добавят измеренията на плисиран дизайн, цветни линии, контрастни блокове и форми от геометрия.

Коктейлът на Absolut също е тематичен, именуван е Coastline и в действителност ни пренася на крайбрежната алея с комбинацията от водка, джинджифилова бира, сироп от ревен, лайм и мента, и много настроение.

Адресът го знаете: ул. Иван Асен 22, а събитието можете да посетите до 30 юни.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s