Имало едно време в Холивуд филм Куентин Тарантино премиера България

Once upon a time (not) in Hollywood

Още помня първата градинска люлка, на която съм се качвала.

Esquire retro Quentin Tarantino Brad Pitt Leonardo di Caprio

Била съм на 4. В двора на село имаше един зелен лост, на който се тупаха килими след зимата, през останалото време с татко Боби се съревновавахме по издръжливост за увисване на ръце.

Bulgaria fashion bloggers Liliya Dakova Kinky Potion Portion

На същия този лост дядо ми връзваше една малка люлка със сезал. Върху нея това дете прекарваше цялото си лято, като тук-там отиваше да яде с ръце доматите, които се режеха за лютеница. Да, това дете имаше супер хубаво детство.

Епаноми Гърция къщи

По-късно люлката в градината се превърна в плетен хамак, а аз станах с няколко килограма отгоре (не с много, баба ми до ден днешен се притеснява), заради което беше нужно по-голямо количество сезал. За щастие около яденето на домати с пръсти промени не се наложиха.

Once upon a time in hollywood Тарантино

В тийн годините люлката ме пренесе на морето. Открих я в един бар на Градина – знаели сте го този бар на плажа, когато Градина беше хубаво място за мир, любов и музика. На онази градинска люлка с Мони пиехме шотове, после се прибирахме пеша до Созопол в издирване на шорткът и умуване как да се озовем пак на морето и другата седмица. Шорткът не откривахме, но до морето стигахме отново. Така безгрижни са летата на френските възпитаници.

Best garden swings from IKEA

Hello, it’s me!

С детето от интрото продължаваме да сме едно и да имаме афинитет към люлки. Заедно открихме поредната и посветихме на нея цял прохладен гръцки следобед, няколко чаши вода и ретро броя на Esquire. В него Брад Пит и Леонардо ди Каприо ни пренасят в двора на Тарантино и опитват да обяснят какво е да снимаш филм за Холивуд в Холивуд.

Esquire Bulgaria Brad Pitt Leonardo di Caprio

Докато пресуша и списанието, и водата, беше вече вечер. Вечер люлките се споделят с любими хора. Не за друго, ами да могат да те полюшват, докато ти самата си се сгушила във възглавниците и заспиваш в търсене на творческата искра.

Имало едно време в Холивуд филм Куентин Тарантино премиера България

Снощи гледах Once Upon a Time… In Hollywood. Не знам дали ще го гледате и вие, но ако го направите, то задължително си открийте някоя градинска люлка, на която да го осмислите впоследствие.

Esquire retro Quentin Tarantino by Liliya Dakova

Peace,

Лилия

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s