Човек, носещ безжични слушалки Sennheiser Accentum Wireless, стоящ близо до водопад в Самотраки

Момиче, ритъм и приключение в Самотраки: слушалки Sennheiser Accentum Plus Wireless


Звукова наслада по време на приключения

Някои звуци носиш със себе си. Други ти се ще да грабнеш, да запаметиш и да си припомняш с точност в миговете, когато те обладаят лошите чернилки. Ами ако можем да съживим тези звуци, съхранявайки всеки нюанс с кристалната чистота на водата? Слушайте /музика/ внимателно, няма да повтарям: безжичните слушалки Sennheiser Accentum Plus Wireless са новото бифифи за приключения, заредени с магнетична енергия, било то бръмчаща събота в градската джунгла или откраднат къс лято сред земите на Самотраки.

Живописен пешеходен маршрут, водещ към водопадите в Самотраки



Безжични чудеса на природата

Рисувам ви картина. Стоите на ръба на див водопад, до който сте се катерили час и половина. Ревът на водата се спуска по скалите, смесвайки се с шумоленето наоколо. Смела симфония от хаос и спокойствие, по време на която тези безжични чудеса на природата помагат да създадете свой собствен саундтрак, превръщащ всеки момент в сцена, в спомен, в целувка, обезоръжаващ и окриляващ, спомагащ да настръхнеш и насърчаващ никога да не си тръгваш.

Човек, носещ безжични слушалки Sennheiser Accentrum по време на приключение в природата


Независимо дали сте в сърцето на града, или в дълбините на дивата природа, безжичните слушалки Sennheiser Accentum Plus Wireless ви позволяват да се насладите на музиката навсякъде. Изящната им изработка осигурява богата и поглъщаща звукова среда, резонираща с всяка нота. Детайлите обгръщат, вълнението е като от парти или концерт на живо, а балансът между покорно потапяне в мелодията и прецизно осъзнаване на заобикалящата действителност прави преживяването сюрреалистично.

Безжични слушалки Sennheiser Accentrum, поставени на скала близо до водопад



Sennheiser преди и сега

Чувствам се така, сякаш самият водопад танцува в моя ритъм, разтичайки се покрай дозата liquid и копнеейки да по(д)несе още звуци. Така са създадени слушалките: да носят на приключения. С издръжлив дизайн, който може да се справи с природните стихии, и живот на батерията, продължаващ 50 часа – почти толкова дълго, колкото трае и моето бягство в непопулярни острови. Sennheiser са създали перфектното оборудване за момиче в полет, в крачка, в покой, в ритъм.

Тихо място близо до водопадите в Самотраки


Разправям още нещо за марката и първите ми слушалки с логото ѝ 10 години и 1 месец назад във времето (дирих във Фейса, не измислям периоди). Подари ми ги гаджето диджей без официален повод, само с пожелание да си пазя ушите. Приела съм препоръката и продължавам в същия дух. А слушалките – и тогава, и сега – дойдоха от магазина на vsystem.bg.

Отблизо снимка на безжични слушалки Sennheiser Accentrum


Отново пазя ушите, но този път не разплитам ляво и дясно в продължение на минути. Интуитивните сензорни бутони за управление улесняват превключването на тракове, регулирането на звука или приемането на повиквания, без да се пропуска нито един миг. А вграденият микрофон гарантира, че гласът ми се чува силно и ясно, без значение къде се намирам.


И докато историята избира да мълчи дали съм водила работни разговори по поречието на Фониас, мога да споделя едно: независимо дали искате да пуснете света около себе си, или да го заглушите културно, безжичните слушалки Sennheiser Accentum Plus Wireless могат единствено да ви очароват с успех.

Човек, наслаждаващ се на музика със слушалки Sennheiser Accentum Wireless близо до водопад

Leave a comment