Sofia Fashion Week 2017

Помним как преди известно време, което няма да назоваваме, за да не мислим в посока “възраст”, още беше модерно веднъж в годината да си позволим да се отдадем на пост пред телевизора до късните минути на нощта, очаквайки с нетърпение кога часовата разлика между модните ревюта на Victoria’s Secret и българския телевизионен ефир ще съвпадне. Пуканките бяха нашият луксозен най-добър приятел, с когото винаги се разделяхме някак с неохота, щом ангелите разперваха крилете си.

Kinky Potion Portion - Sofia Fashion Week 2017

Valentino - Sofia Fashion Week 2017

Valentino

Twinset - Sofia Fashion Week 2017

TwinSet Simona Barbieri

Ermanno Scervino - Sofia Fashion Week 2017

Ermanno Scervino

Сега, определено количество пакети с пуканки по-късно, се намерихме на първия ред на истинско модно шоу, а именно – Sofia Fashion Week Spring Summer 2017. С чаша вино в ръка се оглеждахме из китно съшитите модни кътчета, преди вратите да се отворят навътре и да попаднем в един своеобразен великолепен дрешник. На всяка закачалка в бекстейджа висяха грижливо подредени бляскави аутфити, чуваше се смях, радост и хаотично нетърпение ревютата да започнат.

Escada Sport - Sofia Fashion Week 2017

Escada Sport

Rumyana Konstantinova - Sofia Fashion Week 2017

Rumyana Konstantinova

Всяка вечер беше обрисувана с красотата на пространството, допълваха я изящността на дрехите и се затваряше в едно прекрасно чувство на удовлетворение. Флоралните мотиви и удобно падащите виолетови светлини се разполагаха из небесата, от музикална гледна точка имаше по малко за всекиго.

Sachin & Babi - Sofia Fashion Week

Sachin & Babi

Escada - Sofia Fashion Week 2017

Escada

Любимите ни ревюта се простираха из световните усещания за естетика – Escada, Valentino и Ermanno Scervino. Някои родни модни предложения също ни изненадаха приятно, като най-силно ни впечатлиха моделите на Румяна Константинова. Подборът на дизайнери и модни къщи беше приятно уравновесен през дните, но нашата вечер фаворит си остана последната, въпреки несъответствието в музикалните ни разбирания. Намерихме уют в платовете и кройките на Valentino, великолепието на дрехите препълни с удоволствие залата.


Очакваме следващото издание с нетърпение, а дотогава се потапяме смело в този вълнуващ и ефирен свят на Модата!

Снимки: Kinky Potion Portion & Иван Йорданов

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s