Vichy DECROS Densi-Solutions

Vichy Densi-Solutions Launch Event

Какво беше казала мадмоазел Коко Шанел по отношение на младите дами?
A girl should be two things: classy and fabulous.

Пренасяме Шанел в XXI век, когато нейната ключова фраза звучи така:
A girl should be two things: fabulous and multitasking.

Kinky Potion Portion blog

В днешното забързано ежедневие едно момиче трябва да бъде две неща: ослепителна и мултитаскваща. Да бъде ослепителна означава да има прекрасна коса, която да не изисква прекомерно много усилия за поддръжка. Да бъде мултитаскваща означава да се справя с много задачи, сред които са ходенето на работа, правенето на йога, готвенето по време на пост, воденето на романтичен живот, излизането на вечеринки по женски, набавянето на доза изкуство, декорирането на апартамент според сезони и настроения, посещаването на различни събития и най-вече пиенето на шампанско и вино по време на тях.

Има и още, но нека не прекаляваме.

Vichy DECROS Densi-Solutions

Ето така ослепителни и мултитаскващи се озовахме като две съвременни мадмоазели на събитието, посветено на последните иновации от DECROS на Vichy – продуктите от серията Densi-Solutions.

Decros Densi-Solutions Vichy shampoo

Линията включва концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса, шампоан за сгъстяване и обем и възстановяващ балсам за сгъстяване на косата. Продуктите са без парабени, силикон и оцветители, а уханието, което оставят след себе си, е на свежа мента и енергизиращ джинджифил.

Vichy Decros Densi-Solutions launch event Bulgaria

Какво се случи по време на събитието с червена атмосфера във V Bar? Запознахме се с продуктите и имахме възможността да тестваме плътността на косата си, както и да получим индивидуални съвети за нея. Мултитаскването беше разпределено между класическо розе, лаборатория за свежи ментови напитки и малко шампанско за разкош. Както знаете, някои дни изискват повече питиета от други.

V Bar Sofia General Parensov 13 street

Вече тестваме серията Densi-Solutions с пълна сила и съвсем скоро ще споделим с вас нашите впечатления. Междувременно ви пожелаваме да бъдете ослепителни и мултитаскващи млади дами (без това да се влияе от броя на питиетата)!

Vichy Densi-Solutions Shampoo hair density

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s