World Class Cocktail Week Kinky Potion Portion

Свят на коктейли & La Primavera

La primaveraпролет; това научихме от курса по италиански, на който ходим всяка събота и неделя.

Как си представяте пролетта? С нови яркозелени стръкчета живот в цялата растителност, с освежаващи непредвидени дъждове, със слънчеви ласки от звезди, музика и любов и с много ягоди – ягоди от тези, истинските, които още отдалеч ухаят на хубост. И на цялата тази пролет е най-добре да се радвате в компанията на своята “бифифи”, нали?

World Class Cocktail Week 1

Я сега си представете, че пролетта е чаша и искате да я композирате по най-вдъхновяващия начин: да добавите стръкчета живот, освежаващи елементи, слънчеви усмивки, плодов привкус и сладки приказки.

Ето това правим и ние. Пием пролет. И ще ви разкажем за нея 🍓

World Class Cocktail Week SofiaWorld Class Cocktail Week One More Bar

В продължение на цяла една специална седмица – от 14 до 20 май – се провежда събитието World Class Cocktail Week, което обединява първокачествени питиета с най-доброто от градската култура.

World Class Cocktail Week Liliya Dakova 1World Class Cocktail WeekWorld Class Cocktail Week Nathalie Dakova 1

Казано с други думи, чаши с пролет ще можете да откриете в 11 от най-популярните барове, клубове и ресторанти в столицата.

World Class Cocktail Week cocktails One More Bar

Дестинациите, предлагащи специално тематично меню, летни градини и гледки отвисоко, са One More Bar, 5l Speakeasy Bar, KOTO, Sense Rooftop Bar, Oscar Club, Cosmos, Щастливото прасе, Street Chefs, By The Way, Public Bar и Спутник. Освен за професионални бармани и заклети ентусиасти, светът на коктейлите ще бъде отворен за всички, които имат желание да научат нещо повече за необятното разнообразие от съставки и начините за тяхното миксиране в съвършената напитка.

­World Class Cocktail Week

За нашето соаре по женски избрахме градината на One More Bar, където мотото на седмицата е El Tequila & La Primavera. Обичаме текила, обичаме я и пролетта, ето защо не се страхуваме да захвърлим връхните дрехи и да се потопим в света на творческата фантазия и стилните питиета.

World Class Cocktail Week Nathalie DakovaWorld Class Cocktail Week Liliya Dakova

Оставете пролетта и останалите сезони за завладеят сетивата ви и си позволете да се насладите на този вдъхновяващ вихър от вкус, осезание, чувства, звук и аромат!

World Class Cocktail Week Kinky Potion Portion

Вижте тук  и пролетния ни материал в Момичетата от града!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s