Rock the tote - MZK illustrations

Rock the tote!

Много ги обичаме тези големи кътчета, пълни с пространство, в които можем да подредим голяма опаковка сух шампоан, четка за коса, четка за зъби, паста за зъби, конец за зъби, сапун с лавандула и коноп, ластици, фиби, парфюм, малък душгел и средноголяма кърпа. Не говорим обаче за шкафа над мивката в банята. Говорим за любимите ни tote bags.

Kino Kultura Sofia San Stefano address

Tote чантите са удобни, еко, свежи и дори стилни, стига да изберете правилната щампа върху тях. У дома имаме около 30-тина с различни цвят, големина и състав, а историята познава случаи, в които сме носили тоут модел на университет, работа, коктейл, взимали сме го дори вместо чанта за ръчен багаж в самолета.

Кино Култура София Сан Стефано

Най-яркият ни tote bag е една лилава Алиса, но не от Страната на чудесата, а от Берлин, а най-далечният е от концерт в O2 Arena, за който ще си спомняме дълго.

MZK Kino Kultura Sofia San Stefano

Днес си подбираме кежуъл tote чанти със супер готини щампи и посвещаваме деня една на друга, а двете заедно – на градските улици в София. Разходката ни отвежда до едно ново местенце за кино и култура – вижте прожекторите и нашите нови есенни придобивки. В тях съхраняваме емоциите от споделения ден и се надяваме съвсем скоро отново да сме сестринско дуо в този режим:
Светлини, камера, tote, brunch, действие!

Кино Култура - адрес Сан Стефано София

Tote bags: Калоян Тошев – MZK

Локация: Кино Култура

Кино Култура Сан Стефано - място за изкуство и срещи

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s