Remington Bulgaria - Keratin Protect hairdryer AC8008

Let it snow… hairstyles!

Пише Натали, която приема себе си в трето лице, единствено число.

Нали знаете как зимата носи със себе си много промени, много неочаквани заледени завои, много вълнени пуловери, които сме забравили някъде на дъното на гардероба. Опитваме да се скрием из дебелите шалове на големи карета и да потънем в яката на любимата блуза.

Remington Bulgaria - Keratin Protect hairdryer AC8008

С Remington Bulgaria създадохме за Вас няколко лесни прически, които да ви накарат да вдигнете смело глава, напук на зачервения нос, да приемете снежинките с усмивка и да се впуснете към декемврийските празници!

Remington Keratin Protect AC8008 hairdryer

За студентски празник, имен ден, семейна вечеря, концерт на онази група, която ни съпътства всяка сутрин по път за лекции или работа, къдриците в косата винаги ще намерят своето място. Както вече знаете, ние не сме по сложните процедури – обичаме ги, но със сигурност не ги умеем.

Remington Bulgaria Keratin Protect Spectrum Brands

Затова се намесва сешоарът Keratin Protect на Remington, който ни беше любезно предоставен от “Спектрум Брандс България“, за да се уверим лично в неговите предимства и да споделим с вас впечатленията си срещу определено възнаграждение. С дифузера за лесни букли той се оказа липсващият детайл, който ни накара да се радваме на излизането в петък вечер въпреки минусовите показатели. А както всички знаем, в крайна сметка детайлите са индивидуалната магия, която ни прави специални.

Remington Bulgaria Keratin Protect Hairdryer Spectrum Brands

Натали тази година ще празнува първия си студентски празник. Но тъй като Натали също вярва в смисъла на детайла, тя няма да ходи в някоя хижа и няма да пее песните, които всички пеят. Тя ще си избере някоя изложба, някоя прожекция на европейски филм, за който никой никога не е чувал. Ще накъдри косата си с вярната помощ на Remington, докато с другата ръка държи чашата с малиново вино и слуша точно онази любима група, която я топли всяка сутрин.

Remington Bulgaria Keratin Protect hairdryer AC8008 with diffuser

Натали ще се зарадва, че сама е успяла да надхитри косата си и да я промени до такава степен, че да си избере пуловер без яка. Даже ще си сложи рокля. След галерията и киносалона, Натали ще изведе сестра си в някой нов коктейл бар, където снежинките ще се виждат само през прозореца, а блясъкът в косата ще отразява светлината от свещите.

Remington Bulgaria Keratin Protect almond oil

Нападайте цялата серия Remington Keratin Protect с 15% отстъпка с нашия промо код kinky15. В онлайн магазините ще ви пуснат с чашата малиново вино без проблем и не забравяйте, че когато къдриците в косата топлят, нямате нужда от шапка!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s