Магазин 0511 Clothing адрес Оборище 80

Art classes. Уроци по изкуство

Тази неделя сестринското време за разходка протече по малко по-различен начин. Вместо да се тъпчем с храна някъде, отидохме да се заситим с изкуство.

0511 Organic Streetwear Sofia

Хайде да си представим това: арт пространство, в което разнообразието е пъстро като видовете крафт бира на пазара; иновативни дрехи от устойчиви материи; идеи; дизайн; простор; интериор; екстериор; за финал – балансът между всичко това. Мда, открихме го. Къде се намира ли? На Оборище 80.

0511 Organic Streetwear Sofia Only Style Matters graffitiStreetwear store in Sofia Bulgaria 0511 Clothing address

Отворихме по една студена бира и се спуснахме на щателен оглед по етажите, докато едни младежи лежерно играеха Fifa на най-близкото кресло. За момент ни се прииска да сформираме отбора на Челси от 2016 и да поиграем и ние, но после видяхме дрехите от лятната колекция и процедирахме по момичешки… налазихме ги веднага.

0511 Clothing адрес ул. Оборище 80 София

Не знаем вие как сте, но през последните няколко лета само се оплакваме от липсата на тениски в гардероба. Дори не лъжем в момента – имаме по няколко бели тениски с щампи, които показваме пред света и все не можем да съберем смелост да се отделим от тази класика. Именно тук се намесиха 0511 Clothing с техните меки дрехи от коноп, памук и рециклиран полиестер с готини принтове. И спряхме да се оплакваме.

0511 Organic Streetwear Only Style Matters Kobra paint
0511 Clothing Bulgaria Kobra paint clothes from hemp

В магазина на 0511 Clothing има и страхотна мини-галерия, широко отворена за всеки български артист, който търси своето пространство за изява. По четирите стени се открояват множество стилове, модерни и ярки платна, новаторски идеи и най-важното – мирише на свобода. А свободата да твориш, да излагаш пред публика личните ти пориви, без да срещаш отпор или неразбиране, е едно от най-сладките права на човека.

0511 Clothing Art Space Sofia address Oborishte 80 0511 Clothing address Oborishte 80 Sofia streetwear

Артистите от бранда подкрепят и кръга Reuse – Reduce – Recycle, ето защо всеки може да занесе някой стар piece of clothing, който повече няма да носи, да го пусне в специалния кош и да получи 5% за всеки нов piece of clothing в магазина.

Рециклиране на стари дрехи от памук 0511

Заповядайте на Оборище 80. Ние ще бъдем там.

Магазин 0511 Clothing адрес Оборище 80


Снимки: LeMouseRat Photographie 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s