sun diva swimwear

Hot child in the city

Нека най-безцеремонно сложим бански в града и си припомним последния път, когато сме били авантюристично настроени. Излизали сме с 10 години по-млад партньор и сме ходили да пушим трева в дома на родителите му, пристъпвали сме нелегално в чужди хотели, за да се хвърлим в басейните им, правили сме любов на лодка навътре в морето, изнизвали сме се зад гърба на учителя по математика, за да си откраднем няколко интимни прегръдки с някое горещо момче от горния випуск.

бански sun diva swimwear

Днес в дамската чанта е по-вероятно да имаме визитник, а не бутилка Афтършок, която някой приятел е шмугнал там поради предпазливост. Бързаме предимно за работа, не за удоволствие, защото винаги можем да изпишем в месинджър, че ще закъснеем за срещата в коктейл бара и това ще бъде съвсем приемливо. В същата дамска чанта с визитника носим гребен, за да не се тревожим, че някой ще види косата ни в неугледен вид. От март месец посвещаваме живота си на ексклузивни мечти за морето и забравяме, че и морето, и младостта са вътре в нас без значение и от възрастта, и от сезона.

Как да носим бански в града

Противно на обичая, днес ще ви говоря предимно в снимки, а не в думи. Това са кадри на една слънчева дива, която животът дотук е научил, че именно правилният бански под кежуъл яке или миди рокля балансира както дъжд и отдалеченост от морския бряг, така и лицемерни усмивки, злобни погледи и злокобни мисли.

sun diva swimwear Sun Diva Swimwear Кафяв цял бански sun diva swimwear

Бъдете тази слънчева дива, пренесете морето в града и се радвайте на живота. А ако дамската чанта не побира цяла бутилка Афтършок, то поне залепете малко бляскави частици с гел от алое вера.

bike cross picnic


Цял бански Rita от Sun Diva Swimwear

Снимки Николина Цолова

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s