Gio Diev x Errors of Youth

gio-diev-x-eoy-1

Gio Diev x Errors of Youth

 

Търсите ли обувки, преплитащи футуристичен дизайн и непреходен лукс?  Ние също! А капсулните колекции винаги са оказвали силна форма на привличане върху нас. Именно поради тази причина бяхме (без)крайно нетърпеливи да се озовем в бутика на Gio Diev този четвъртък.

giodev-ftd

Харизматичният дизайнер представи новата си колекция Gio Diev x Errors of Youth с мъжки и дамски прелестни кецове. Моделите бяха уникални и така индивидуални, че за секунди имахме фаворити с доста подгласници. При Gio е съвсем ясно: секси мотивите срещат класически дизайн, а разчупените елементи се балансират с ръчна изработка в Италия. Какво повече може да иска една млада дама?

gio-diev-x-eoy

За да е идилията на красотата пълна, имаше и много шампанско. Казваме ви наздраве с една чаша и се отдаваме на спокойна вечер, изпълнена с вдъхновение. А вие не пропускайте да посетите магазина на бул. Витоша 84, където ще можете да се сдобиете с чифт нежност в ръка, както и да разгледате Sample Sale разпродажбата на невероятните предложения от портфолиото на Gio!

champagne-of-youth

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s