Неаполитанско слънце

След като вече ви разходих из хълмистите райони и историческия център на Неапол, дойде време да надникнем в местата и чувствата, посветени на мода.

Знаете, че Милано си има Galleria Vittorio Emanuele II – един от най-старите молове с проветрива куполна част, в която става течение, летят птици и се отразяват светкавиците на многото туристи, които се щракат между Prada, Gucci и магазини с легендарни кожени ръкавици.

Неапол има същия еквивалент, наречен Galleria Umberto I. Сградата е в историческото сърце на града и влиза в онзи списък, който от ЮНЕСКО са изготвили за световното културно и природно наследство. Мащабите са една идея по-малки, но за сметка на това спокойствието е доста по-апетитно, ето как успях да снимам чудния ми аутфит, посветен на слънцето.

Полата ми е с лек А-силует, но е така нежно разкроена и с мек релеф, че събира в себе си цялата азбука, за да пише истории за италиански афери.

Блузата е от полупрозрачна материя, за да диша заедно с мен целия облак от ароматните sfogliatelle (типичните за Неапол многолистни тестени сладкишки с рикота, бадеми или други вкусотии), иглолистните дръвчета с необичайни шишарки и изпренията, които се сплотяват на едно място и чакат да бъдат прочетени и изпити в някой винен лист.

Обувките от кожа и велур на Hush Puppies допринасят за меки крачки по безкрайните стъпала, водещи към близки срещи с неаполитанското небе.

Китното ми колие е дело на Lollipop: handmade happiness и можете да го откриете в онези цветове, които припознавате като свои от спектъра на дъгата.

А чантата… о, чантата е всичко. Брандът е Anna Rock Milano – мека кожа, ярка палитра и перфектното допълнение за необятни усмивки. Получих я от Gostylish.bg и едва ли ще се разделяме, защото си паснахме точно толкова добре, колкото двойната моцарела и основата за маргарита.

Продължете разходката сами и не забравяйте, че слънцето изгрява от изток, но емоциите летят във всички посоки.

Целувки,

Лилия

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s