По стъпките на Deichmann

Попаднахме в онзи чуден месец, в който обръщаме гръб на стоенето в офис, театралните сцени и образователните коридори. Взимаме всички пукащите се от сладост и топлина дни, за да отскачаме колкото се може по-често на интимни срещи с морските вълни. А какво правим през останалото време, когато не сме близо до морето и то е само в сърцата ни?

Наслаждаваме се на нашия чуден град, разбира се, защото той никога не спи и е все по-очарователен и различен. Делник или безделник – за сестринското ни дуо дните нямат значение. Грабваме по някоя компактна чанта, обуваме панталонки от деним и тръгваме на градска експедиция.

Deichmann shoes

И какво по-хубаво, питаме ние, от това смелите ви крачки по време на свежите ви разходки да се увенчаят с нов чифт обувки, принадлежности за пикник или красив часовник? Нека ви разкажем как става може да стане това, лесно е…

Усетете лятото с играта “По стъпките на Deichmann”. В осем симпатични градски локации се намират и симпатични карти със зелени мотиви. Всяка от тях, освен ключ към търсенето на съкровище, представлява и платно за събиране на печати. До 10 август можете да запълните празните полета и да участвате в томбола за някоя от наградите, за които вече ви разказахме.

Deichmann #DeichmannStepByStep

#DeichmannStepByStep

Разгледайте профила ни в Instagram, за да разберете в какви посоки преминават нашите разходки. Вече преполовихме стъпките и с бърз ход се насочваме към следващата дестинация. Ще ви подшушнем още, че във всяка една от тях има аранжирани и няколко чифта обувки. Кой е моделът, с който искате да извървите вашите #DeichmannStepByStep?

Deichmann bloggers

Пълните условия на играта можете да видите тук.

One thought on “По стъпките на Deichmann

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s