По стъпките на Deichmann в салон Stephan

    Лято е, всички знаем какво означава това – слънце, морска вода и сол. Слънчевите лъчи галят кожата и духа, но не щадят косата. За нея имаме нужда от подбрана грижа, качествени продукти и постоянство. Съвсем скоро имахме възможността да се докоснем до едно ново за нас усещане, намиращо се в центъра на любимата София, а именно салон Stephan. Локацията е страхотна – салонът е едновременно в най-оживената част на района, но е и изолиран от натрапчивите софийски страсти.

20623498_1671228596244234_1429921691_o

    Избрахме два дни, в които емоционалността ни рано сутрин да определи къдриците, диханията и финалното момичешко чувство след последното впръскване на лака за коса. Срещата ни с този стилизиращ пърформанс се случи благодарение на пъзела, чиито парчета редим последните дни – играта “По стъпките на Deichmann”.

    Салон Stephan е едно изключително преживяване, тясно свързано със създадения специфичния метод за оформяне Stephan. Убедени сме, че никога не са се грижили за косата Ви, докато наблюдавате детайлно пространството, изправени в цял ръст пред огледалото! Професионалните умения на фризьорите се усещат във всеки допир, работата се превръща в изкуство, а бдителност и контрол не липсват нито за миг. Елегантен нюанс във въздуха се смесва с простичка непринуденост, която осигурява пълен комфорт и наслада.

Unknown

    Ние избрахме два стайлинга, които през целия ден оставяха отпечатъците си върху иначе скучните ежедневни навици. Производни на винаги популярните плажни къдрици, вълните в косите ни запазиха настроението свежо, а професионалната грижа ги отрупа със сигурна лятна защита.

 Помечтахме за вродена начупена коса, разрошихме естетиката няколко пъти и поехме към старите неща с ново разбиране.

 

One thought on “По стъпките на Deichmann в салон Stephan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s