Ревю под звездите с Vogue Vision – Митко Дамов

За втора поредна година рожденият ден на по-голямата ни kinky половинка Лилия Дакова съвпадна с най-слънчевия ден от октомври. Когато ни отправиха поканата, от Vogue Vision – Митко Дамов ни споделиха, че са търсили именно този ден като дата, на която да позиционират своето годишно VIP Défilé, представящо визията им за есенно-зимния сезон на 2017 г.

Vogue Vision - Митко Дамов - тенденции при прическите за сезон Есен/Зима 2017

А колко прекрасен ще бъде той, ако съдим по прическите, които видяхме! Небрежни плитки, масивни бретони, високи опашки, обем във всички посоки, много бляскави пайети и лъскаво кадифе – това издава прочитът на предстоящите сезони на Митко Дамов, чиито идея и стайлинг бяха най-изкусните, които сме виждали пред последните няколко месеца. За компания бяха привикани и шапките на Ирина Сердарева и веднага, щом видите снимките ни, ще разберете защо тайно копнеем да носим поне няколко от тях.

Vogue Vision - Митко Дамов - тенденции при прическите за сезон Есен/Зима 2017

Кръстили сме статията “ревю под звездите” не за да звучи изкуствено блестящо, а защото именно на такова изживяване станахме свидетели. Пасажът между ЦУМ и Министерския съвет се превърна в подиум, на който моделите дефилираха сред нежните мелодии, изпълнени от Нов симфоничен оркестър.

Vogue Vision - Митко Дамов - тенденции при прическите за сезон Есен/Зима 2017

Очаровани сме от момента, в който мигновен повей на вятъра обърна червения килим, но вървящият по него модел го прекрачи професионално и небрежно, за да продължи с грациозна походка до края на пътеката. Това беше постъпка на една невъзмутима и силна дама – надяваме се да имаме удоволствието да срещаме повече такива както под звездите между сградите на властта, така и по улиците на града.

Още уроци по стил от сладкодумния Митко можете да видите от посещението ни на една модна вечер с Vogue Vision и Hubert de Givenchy.

Vogue Vision - Митко Дамов - тенденции при прическите за сезон Есен/Зима 2017

А сега ви пожелаваме ви успешна седмица с менюто на междуподзвездното събитие: шампанени дни и солено-карамелени нощи.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s