Dray Martina: апетитът идва с яденето

Сещате ли се за онези ресторантчета, които са златната среда между минималистичен интериор, винтидж привкус, гурме кухня и футуристично преживяване? Напоследък се навъдиха много такива на петолъчни кьошета, двуетажни кооперации с малки неща в стаите, щастливи пространства на плази и фабрични ефекти в близост до тях. Обичаме да похапваме в такива апетитозадоволителници.

Dray Martina Las Salesas Madrid

Пожелахме си да посетим едно такова местенце и в Мадрид. След (средно)дълго и (силно)упорито търсене в Google се оказа, че мястото е едно:

Dray Martina

Dray Martina Madrid SpainDray Martina Madrid menu vegetarians

За да обядвате в Dray Martina, без да чакате по модерен нюйоркски начин – с питие на бара – докато се освободи маса за вас, е добре да запазите дата и час за посещение на доста добре функциониращия сайт – http://www.draymartina.com
Ще получите имейл с потвърждение от тяхна страна, а като наближи заветният момент с хапването, ще получите и имейл за потвърждение на резервацията от ваша страна.

Непременно трябва да я потвърдите!

Dray Martina Madrid interior

Dray Martina се ситуира успешно в Las Salesas – най-тренди кварталчето в Мадрид. В него ще откриете арт галерии, невероятни цветарски магазини, бутици за независима мода, дизайнерски ателиета за шоколад, лампи и платове, стилни кафенета и шикозни книжарници. Без значение дали говорим за сутрешните, обедните, или следобедните часове, времето в този квартал сякаш тече по различен начин. Това е лайфстайл, в който ходенето на работа не съществува, кредитните карти са не само безконтактни, но и безлимитни, а тънките фини дами откриват идеалните малки порции с безумно вкусна храна.

Dray Martina Madrid lunch menu

След като прекараха близо седмица из северните градчета на Испания и изгориха много негативна енергия и калории, две такива тънки дами решиха да опитат вегетарианските предложения на заведението и ви разказват за тях чрез снимки. От аранчините с патладжан, доматена салца и босилек на Мама до хрупкавите изкушения със солен карамел и бяло вино вместо капучино на Лилия – надяваме се да имате нещо за хапване под ръка 🙂

Dray Martina Madrid Calle Argensola 7

За елегантен финал: на долния етаж ви очаква Айрис и определено одобрява избора ви:

Dray Martina Madrid interior design Iris Apfel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s