Slippers for summer 2018

Чехлите на лято 2018

Факт е, че вече е късно лято, но определено не е късно да вмъкнем нов елемент към морския си гардероб за последната аудиенция с голямото синьо.

Blue denim slippers

Винаги сме били мъничко скептични към чехлите, които от няколко сезона минават за модерни. Да сложиш джапанки за плажа е едно, но да се разшляпаш с елегантни чехли из градски пространства е съвсем друго. Все пак сме на мнение, че трябва да се експериментира с трендове – най-малкото за да осъзнаеш, че дадено нещо не е твоето – ето защо решихме да видим за какво е цялата суматоха около този тип обувки.

Slippers 2018 denim stripes

Тъй като крачката все още ни се струва голяма и не сме достатъчно смели да я направим с неразтъпкани чехли, решихме да приберем в един средноголям куфар двата fancy чифта, които по-голямата ни половинка домъкна от Англия още през април, и да се понесем с тях към Варвара.

Чехлите на лято 2018 са пъстри, монохромни, ниски и равни, високи и с нестандартни отвори, от велур, от имитация на велур, с панделки, с метални елементи и в какви ли не други разновидности. Нашите модели са като самите нас: малко шантави, но и доста симпатични.

Чехлите на лято 2018

Залагаме на синия цвят не само заради срещата с морето, но и заради непреходната класика на райето и денима. Обуваме чехлите, match-ираме, mix-ираме и най-вече биваме естествени, каквото и да ни коства това. Добавяме и цветни лакове върху ноктите, за да може лятното настроение да се възцари с пълна сила.

Slippers for summer 2018 Kinky Potion Portion Nathalie & Liliya Dakovi

Не знаем дали ще го извървим с чехлите на лято 2018, но ще бъде в галоп и със спирки за отпускане на гривата.

Чехли на деня: Primark, бюджетни и достъпни
Педикюр: COCO Nail Sofia, елегантни и стилни
Снимки: Нина Стоичкова, морска и слънчева

Blue striped slippers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s