Треви Колизеум слънчеви очила България

Светла Хавана и череши през юни

През лятото дръжте приятелите си близо, а слънчевите очила (и аперитивото) – още по-близо.

Trevi Coliseum eyewear

Така е казал пътеводителят за модерни градски момичета и не е сбъркал.

Prodanchin coffee Sofia Bulgaria

Днес съм градското момиче, което чака неранните череши и тайно мечтае ту да бъде златна авлига, ту да лови залези на плажа в Хавана. И понеже нито ме завладяват признаци за трансформация към първото, нито потеглям да се уча на танцови стъпки из една отминала Куба, прескачам от златото и революцията към други медени елементи за живописно лято: слънчеви очила в цвят светла Хавана.

Coffee and wine lab by prodanchin Sofia

Въоръжена с тях, не спирам да си мисля за тема, по която пътеводителят за модерни градски момичета упорито мълчи: не всичко трябва да бъде марка; има неща, които трябва да отговарят на първо място на друг критерий – качество. Именно качеството стои и зад слънчевите очила на Trevi Coliseum

Слънчеви очила цвят светла Хавана

Trevi Coliseum са независим и семеен производител, а не част от голяма корпорация с тесни притеснения за света. Могат да се похвалят със собствените марки Clark, Coliseum & Cotton Club,а тази година празнуват 50 години от своето начало и точно толкова, през които застават зад мисията, че не грандиозните лога с инкрустирани камъни са онова, което осигурява защита за очите ни. Това е мисията и на българския вносител на бранда. Всички артикули на сайта са изцяло направени в Италия, имат супер дизайн и качество и могат да бъдат открити в семейните и независими оптики у нас.

Clark Sun K4079

В заключение ви казвам да бъдете хем модерни градски момичета, хем жени със собствена визия, трудноподвижни принципи, революционни мисли и особено чувство за хумор. 

top fashion bloggers in Sofia Bulgaria

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s