Georgi Florov bulgarian fashion designers

Chocolate-to-wear

Вече доста съм разказвала за китните четвъртъци в пространства на дизайнерската платформа ИВАН АСЕН 22. Снощи се озовах отново там, този път сама, но не и самотна, защото попадам в компанията на десетки нюанси шоколад…

Georgi Florov bulgarian fashion designers

Георги Флоров

Chocolate-to-wear. Като ready-to-wear, само че още по-апетитно.
С вдъхновения от едно от най-вкусните неща на света – шоколада, дизайнерите от екипа интерпретираха структурата и променливото състояние на шоколадовата форма в искрящите цветове на неговите нови съставки – какао, канела, кокос, салвия, люта чушка, мед, кафе, липа, бадеми, бъз, куркума и други билки & подправки.

Ivan Asen 22 designer platform - nelmit Neli Miteva

nelmit

Палта в нюанси от карамел до черен шоколад, цветни смели раета, разтапящи се като течен шоколад,  драпирани участъци и органични плетива – това бяха само малка част от красивите дизайнерски решения, с които наситих сетивата и забравих за работните неволи на деня.

Bulgarian fashion designers - Plamena Dineva

Пламена Динева

Разбира се, шоколадът присъства и реално в пространствата, под формата на вкусни – и отново много цветни – шоколадови петифури и картички от бял шоколад, изработени специално за събитието от GAVROSH GOURMET. Понеже е коледен пост, тях ги пропуснах, но ги “набрах” за допълнение към подаръци под елхата. Постът обаче не може да попречи на следващия вечер другар за вечерта – просекото „Bellini “ с пюре от праскови на Seewines.
Na zdrowie!

Bulgarian fashion designers Ham & Eggs

Ham & Eggs

Предстоят още няколко допълнителни събития, като дизайнерски уикенд на лейбъла CSC и интерактивна фото-акция с шапките на MINTY, така че определено си струва предколедната ви пътечка да ви отведе до уютното дизайнерско място ИВАН АСЕН 22 на едноименната столична улица. Дизайнерските изкушения ще са достъпни за посетителите до 22 декември включително, а работното време е понеделник – петък 16:00-20:00,  събота и неделя от 14:00-20:00 ч.

Bulgarian designers Iva Grigorova - Georgi Florov

Ива Григорова // Георги Флоров

Снимки: Петър Тановски
С участието на: Борислава Стратиева
Коса: Боряна Делчева
Грим: Мариела Будинова
Стайлинг и продукция: Станислава Димитрова, Георги Флоров и Нели Митева за ИВАН АСЕН 22
Локация: Gavrosh Mint
Разказа за вас с втора чаша Bellini в ръка: Лилия Дакова

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s