Remington Bulgaria Keratin Protect 02 Curling Wand

All I want for Christmas is… the perfect hairdo

Добре, няма да ви лъжа – не искам само това за Коледа. Искам пастелни нюанси в душата, уют над суетата, неприкосновения смях на Натали от всеки ъгъл на акустичния ни дом, още повече хармония за любимите, музикални наслади, благодарност за всички предоставени възможности и онзи световен мир, за който говорят по повечето конкурси.

Remington Bulgaria Keratin Protect Liliya Dakova Kinky Potion Portion

Но определено не бих отказала и най-сетне да дефилирам с перфектната прическа, особено след като за втора година се очертава да прекарам Коледа не вкъщи, а по летищата след визитации в Лондонското Сити, Западен Съсекс и други английски графства.

Remington Bulgaria Keratin Protect 2

Перфектната прическа не означава шедьовър, над който си работила цяла сутрин. Ние, съвременните Пепеляшки, сме динамични дами и нямаме време да се занимаваме с косата си цяла сутрин, защото утрото е посветено още на споделено кафе, смях и редица задачи с крайни срокове.

Remington Bulgaria Keratin Protect 02 Curling Wand

Затова тази съвременна Пепеляшка се прибира от бала, обува лъскавите пантофки, които не смята да губи, вика на помощ феята орисница и най-вече таи в душата си доброта, за да стане всичко възможност… или май беше в обратния ред?

Remington Bulgaria Keratin Protect 1 Curling Wand

Съвременната ми орисница е машата Keratin Protect на Remington, която ми беше любезно предоставена от “Спектрум Брандс България”, за да се уверя лично в нейните предимства и да споделя с вас впечатленията си срещу определено възнаграждение. Тя направи такива магии с косата ми, че буклите затанцуваха върху раменете, пред челото и между пръстите. Преди Пепеляшките се страхуваха да не си загубят принцовете, но днес се притесняват да не загубят къдриците. За щастие моите се задържаха непокътнати цял ден.

Remington Bulgaria Keratin Protect 03 Curling WandRemington Bulgaria Keratin Protect Curling Wand

Искате ли и вие малко вълшебство? Отмятам китно глава с къдрици назад и ви го подарявам: 15% отстъпка с ваучер код kinky15 за цялата серия Keratin Protect!
Зарадвайте себе си, сестрата, мама, най-добрата приятелка, най-добрата позната или съседката от втория етаж, която ви поливаше цветята между стълбите, докато пътешествахте – всички заслужават малко коледна магия 🙂

С пожелание за весели празници,

CindereL-i-l-iy-a Dakova

Liliya Dakova Remington Bulgaria Keratin Protect

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s