London Fashion Week Spring 2020 FTD

London Fashion Week

Седмицата на модата в Лондон с колекциите за пролет-лято 2020 се проведе между 13 и 17 септември.

LFW fashion bloggers SS 2020

Ако сте отворили този текст с надеждата да ви покажа снимки от първия ред на Burberry, то ще трябва да ви разочаровам. Не бях поканена на ревюто, пък и не съм уверена доколко харесвам новите рицари на Рикардо Тиши. Тук само ще ви разходя из английската столица, която през тези дни буквално преливаше от дизайнери, модели, модели-wanna-be-та, инфлуенсъри, фотографи, журналисти, оператори и още един куп от елита на селебрититата от цял свят. Ще ви покажа и че не е необходим фиксиран период в годината, за да имате модна седмица в Лондон.

DFR Design Renaissance Foundation

Локациите, в които се разпростира London Fashion Week, са всичко друго, но не и предвидими. Да, има ги сборните пунктове около Тейт и Съмърсет Хаус, обаче програмата предлага още малки галерии в Сохо, скрити стаи в големи магазини и изоставени театри.

Street style from London Fashion Week spring-summer 2020

Почти навсякъде ще видите стилни мацки, облечени или в черно от глава до пети, или в най-ярките елементи на пазара в момента, които изпъват обут с висок ток крак и слизат от таксита, защото разстоянията са почти 800 метра. След това подават някоя банкнота и влизат в поредната галерия, отмятайки чаровно коса.

Street style from London Fashion Week Spring Summer 2020

Този блогър се разходи в гащеризон Sézane x La Redoute от далечната колаборация на брандовете за лято 2015. Към него добави любимите Stan Smith-ки на Adidasи чанта в бледосиня пудра от gostylish.bg. Измина и 14 километра без таксита, защото понякога ѝ се налага да се грижи за здравето си без пилатес.

Street style from London Fashion Week Spring Summer 2020

Както виждате, последният писък на модата невинаги е всичко. Понякога е по-важно не да пищим, а да бъдем мелодични в решенията си.

Сега е време да обърнем поглед към седмицата на модата в Париж.

One thought on “London Fashion Week

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s