Блогъри парфюм Rochas Girl

ROCHAS GIRL. ПРАЗНИК НА МОМИЧЕТАТА.

Обществото винаги се е опитвало да казва на момичетата по света кои трябва да бъдат. Ние обаче искаме правото сами да се определяме. С намек за свобода в ДНК-то си, нежният парфюм ROCHAS GIRL любезно подтиква да кажем “Ааа, не!” на общоприетото и ни насърчава да правим най-значимото: да открием себе си.

rochas girl perfume spray good feel good

YOU GO, GIRL!

Rochas Girl парфюмът е празник. Празник на всички момичета, които вярват в приобщаващия свят, където се обединяваме, за да създадем чувство на единство. Това е манифест за младите жени с нова визия за лукса: огромната привилегия да бъдеш себе си и да се чувстваш добре в & със собствените ти тяло, ум и свят.

български травъл блогъри Лилия Дакова

SPRAY GOOD – FEEL GOOD

GIRL ROCHAS определено не твърди, че е перфектна. Но това е аромат, който се стреми да дари красота, докато полага усилия да прави света по-добър тогава, когато индустриалната експертиза го позволява.

гърл роша парфюм
Lilia Dakova bloggers from Sofia Bulgaria

С първото помирисване на парфюма тежестта от плещите като че намалява благодарение на естествената експлозия от свежестта на успокояващо нероли. То само подготвя сцената за пресните пъпки касис и искрящия розов пипер, придаващи релеф на аромата. При второто вдишване пищен букет от бели цветя разкрива пълната си женственост: портокалов цвят, жасмин и кадифена орхидея. За чувствен финал сандалово дърво, кедър и намек за ванилия стоплят кожата и ни карат да се чувстваме съвсем завършени.

екстракт от нероли парфюм rochas girl
Върхови нотки: нероли, касис, розов пипер // Базови нотки: портокалов цвят, жасмин, орхидея // Средни нотки: сандалово дърво, кедър, ванилия

ВЕГАН ПАРФЮМ

Има още една свежа идея, вплетена в аромата на Rochas Paris: веган формула с 90% натурални съставки, които успокояват напрежението благодарение на екстракт от нероли, чиито релаксиращи свойства са доказани  в неврологията. Тази безценна и 100% естествена съставка е добита отговорно, напълно проследима и е полезна.

веган парфюм гърл роша PCR рециклирано стъкло

Оптимизираната формула е без оцветители, стабилизатори и UV филтри, а капачката, направена частично от рециклирана пластмаса, е приятна на допир и е практично украшение върху флакон от 40% PCR рециклирано стъкло.

Giiirl, how cool is that?

български травъл блогъри

Открийте уханието Rochas Girl в Douglas & beautyzone и не забравяйте да харесвате, търсите, преоткривате и бъдете себе си, girls!

spray good feel good rochas paris

Публикацията е в партньорство с Cosmetic Plus Bulgaria.
Снимки: Lemouserat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s