kenzo parfiumi

Усещане за жена b2b KENZO HOMME Eau De Toilette Intense

Срещите с мъже могат да ни накарат да се чувстваме по редица бушуващи начини. Желани, щастливи, непримирими, тъжни, замаяни, горди, горделиви, очаровани, разсъблечени, разочаровани, силни, слаби, обнадеждени, покорени. Същия ефект можем да очакваме и от мъжките аромати.

нов кензо парфюм

1991 е годината, през която KENZO създава KENZO HOMME, първия си мъжки аромат и първия в света дървесно-морски аромат, вдъхновен от природата. KENZO HOMME изпреварва времето си и предизвиква истинска революция от свежест с флакон във формата на наклонен бамбук. Удивително устойчив и гъвкав, бамбукът е тихата сила на природата: възобновяем и рециклируем материал, с който да построим бъдещето. Той сам по себе си въплъщава ангажираността на KENZO прафюмите, които се развиват в посоката на един по-красив свят.

кензо парфюм бамбук

Днес иконичният бамбук се преражда, за да донесе вятърът на свободата при мъжествеността: свободата да се свържете с дълбините на природата си и да приемете света по-добре. KENZO HOMME Eau De Toilette Intense е ухание, включващо енергизиращата свежест на розов пипер в съюз с морски бриз, които дават път на смокинова дървесина и сандалово дърво. Опаковката отново води алюзия за бамбук, наклонен от бриза на въображаемо море.

кензо тоалетна вода

В хармония с природата, силен и гъвкав, бамбукът остава перфектен символ за новата тоалетна вода на KENZO HOMME и ще накара кожата ви да се чувства сякаш е солена и стоплена от слънцето.

аромат кензо парфюми

Кой каза, че единственият начин да се чувстваме желани е през очите на мъж? Понякога ни е нужен само парфюмът му, това опитвам да кажа.

кензо дървесно-морски аромат

KENZO HOMME Eau de Toilette Intense преобръша правилата на парфюмерията, за да се гмурне по-дълбоко в свят на устойчива красота. Ароматът е създаден с естествено добит алкохол от цвекло. В сърцето на формулата две редки и ценни съставки разказват за ценностите на KENZO:

  • Ветивер от Хаити, отглеждан и устойчиво добиван чрез програмата на Givaudan Sourcing4Good, която покрива критериите на Fair For Life
  • Сандалово дърво от Австралия, устойчиво добивано от плантации, които покриват критериите на програмата Givaudan Sourcing4Good

Новият „по-лек“ бамбук е опакован в рециклиран необработен картон, а кутията е от отговорно добита хартия със сертификат FSC® (Forest Stewardship Council®); печатът е с био-мастила.

kenzo perfume bamboo form

Публикацията е в партньорство с Cosmetic Plus Bulgaria, а новата тоалетна вода от KENZO можете да откриете в Douglas & beautyzone.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s