Лято в Маспаломас

Някои дни просто са окъпани в слънчева светлина. В тези дни ни се иска времето да спре за момент, вълните да бъдат оставени да шумолят на спокойствие, а слънцето да не слиза по вертикалата на хоризонта, за да може магията да продължи повече.

Маспаломас, Канарски острови

В края на един такъв топъл летен душ Ви каня да се разходим из хълмовете на Гран Канария, за да видим залеза, да подишаме заедно с последните лъчи и да прехвърлим наум причините да се чувстваме щастливи.

Маспаломас е едно от градчетата в южната ивица на острова. Популярно е заради масивни пясъчни дюни, които сякаш те пренасят в пустинята Сахара, огромни голф игрища, хотелски вериги, шопинг улици, градини и вили – всичко, което може да се очаква от един морски курорт.

Лято в Маспаломас - Гран Канария

И какво по-подходящо за такъв град от класическото морско райе? За моята лятна разходка избрах плетена блуза с червени акценти и тематичен метален детайл в комбинация с къси панталони в бяло със средновисока талия.

Canary Islands shopping

Maspalomas beaches - Gran Canaria

Обувките са коварен момент за завършена визия, но се оказа, че този чифт стои в гардероба ми от около година и никога не е обуван. Вероятно е предчувствал, че ще дойде неговият момент, затова е стоял там кротко и е очаквал следващата крачка.

Блуза от органичен памук и меки къси панталони – всичко от лятната колекция Mademoiselle Credo by Ina Assa, която можете да разгледате тук.

Лято в Маспаломас

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s